Печиво

Улюблене і затишне кафе на п’ять столів,
Тепло ранкових бесід, як кава, зігріва,
Те печиво з мигдалем серед усіх смаків
Завжди ти нам на двох до чаю замовляв.

Калюжами осінніми бігли дві пари ніг,
Ти руки зігрівав мої – вони так часто мерзли,
Я з губ знімала ніжно смак мигдалевих крихт,
П’яніла від любові, як героїня п’єси.

Будивши мене вранці, ти вії цілував,
На них ти залишався зі мною аж до вечора,
І твій цілунок завжди для мене смакував
Як з нашого кафе те мигдалеве печиво.

13.02.2011


Рецензии