Любов - дарунок Бога

Я розповім вам про зірки,
Про те, що Бог створив життя,
Що не буває небуття,
А є Любов, котра дає життя.

Та вічная Любов дарована нам Богом,
В ній милосердя, щірість, радість,
Вони завжди чекають за порогом,
І з ними Бога непорочна святість.

Відкрийте двері Тій Любові,
Нехай вона зігріє вам серця,
Вона вас буде хоронити від неволі,
Повірте лиш в Любов великого Творця.

Не треба йти за щастям десь далеко,
Воно чекає дома вас,
Його вам принесли давно лелеки,
Ще відтоді, як створював Бог час.

Наш Бог – Творець створив усе навколо,
І час одміряв кожному він свій,
Щоб заспівали йому пісню хором,
Лани, моря, і там був голос Твій.

Любові там немає, де війна,
Її немає в холоді оселі,
Де віра, там живе вона,
Де мрія, і пісні веселі.


Рецензии