Ти мене не кохай

Не  кохай  ти  мене,  не  кохай,
Не  даруй  мені  квітів  тепличних.
У  заварнику  -  липовий  чай
З  ароматом  надії  незвичним.

Не  цілуй,  не  цілуй  ти  мене,
Без  цілунків  від  тебе  п"янію.
На  вустах  моїх  -  беж  праліне,
Чорна  ніч  беззіркова  -  на  віях.

Ти  зі  святом  мене  не  вітай,
Не  бажай  і  шаленства  в  коханні.
А  гаряча  вода  -  через  край
В  ароматно-запіненій  ванні.

Не  готуй  подарунків  мені,
Не  про  це  я  молю  Валентина.
Те,  про  що  мрію  ночі  і  дні:
Подаруй,  любий,  доньку  чи  сина.
13.02.11р.


Рецензии