Happiness Радость

I want to live like crazy now
And give my passion everybody,
To cleave an air like a dove,
To be an ice mixed up with fire.

Хочу безумно нынче жить
И поделиться своей страстью,
Птицею в небесах парить,
Огнем и льдом быть в одночасье.


Рецензии