Вiйна мiж мною тобою

З тобою ми були щасливі,
Не знали що таке докір,
Це очі все твої манливі,
Неначе небо серед зір.
Погляну в них і бачу сонце,
Яке палає у вогні,
Відображає моє серце
І спокою нема мені.
Не можу жити я без тебе,
Горю в пекельному вогні,
Звертаючися знов до себе,
Прошу, віддай цю біль війні.
Війні між мною і тобою,
Нехай затухне,як печаль,
Я хочу знову буть собою,
Мені війну цю дуже жаль.
Вона нещасна та відчужна,
Вона, немов останній бій -
Такаж кривава та безглузда,
Немов дурний хмільний напій.
І повертаючись додому
Без перемог та без образ,
Я залишаю лиш утому,
Бо їй піти іще не час.
Я хочу дихати довільно,
Не відчувати біль і страх,
Щоб у очах горіло вільно
Іскристе щастя, а не жах.


Рецензии
Спасибо, исправила:)

Алёна Переяславец   12.02.2011 21:32     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.