Батьк1вщина моя

Моя Батьківщина! як ти занепала.
Горе-політики топчуть тебе.
За долари твої багатства продали.
І захватити знов хочуть тебе!!!

Я тебе не хочу ні з ким поділити.
Моя Батьківщино! Я тебе люблю.
Мої тут батьки виростали.
До сольоного поту мої працювали діди.

Хочеться тебе у спадок лишити,
Дітям і внукам своїм,
Адже ти найкраща у світі,
Терпляча, священная БОГОМ земля.

З дитинства тебе памятаю,
Як босоніж я топтала стерню.
У парку в ОЛИЦІ я жолудь збирала,
А в далині....Волошки і маки у полі цвіли...

Тут кості покояться всіх моїх рідних,
.ПРа-прадів,тіток,дядьків і батьків,
Яких я усіх не узнала.
А серце за іхні страждання щемить і болить.

Про голод смертельний на Україні.
Я чула від рідних батьків.
Націю нашу покірну,трудящу,
Знищить хотіли з обличчя землі.

Дай БОЖЕ такую розумну людину,
Якаб захистилаб тебе.
І мафію, як паразитів,
Знищила з корнем як буряни!

А я патріот своєї ДЕРЖАВИ,
Свою Україну не хочу зганьбить.
Своїм рідним дітям і внукам,
Я хочу у спадок лишить!
 


Рецензии