Анатолию Рубинову

В издательстве «Літаратура і мастацтва» при финансовой поддержке Министерства информации вышла книга главы верхней палаты белорусского парламента Анатолия Рубинова.
Стихи чиновника повергают в шок!
Смотрите здесь: А ниже наш ответ

І сцыць ён, і срае, і трэскі збірае,
На сходзе народным парткі працірае,
Ці тымі парткамі панос падцірае?
Хто з вас яго прозвішча тут адгадае?
НЕ ПРОХОДИТЕ МИМО ВЫ
ПОЭЗИИ РУБИНОВА -
Галоўка - макоўка, глуздоў - як насрана,
І швец ён, і жнец і на дудзе ігрэц,
(Як водзіцца, - то ж магілёўскі хлапец!)
Аматар Канфуція і ***венбінов,
"Паэт"... "дэпутат"... - Анатолій Рубінов.
Уладзе С Рубінавым лёгка паносіцца:
Сходзіцца, стопчацца, зносіцца...


Рецензии