Побажання

Високий тиск і не погодь лютує,
Не можна випити й чарчину…
Чого усім жінкам бракує,
У ліжко справжнього мужчину!

Щоб ніжно, ніжно приголубив,
Розтер дебело поперек,
Розцілував, не тільки в губи,
Був наш, хахол, а не абрек…

Щоб почувався генералом,
Не осоромив честь свою,
Його бажання щоб здолало,
На жінці будь яку броню!

Щоб нас кохали не за гроші,
І на великі лиш свята,
Щоб ми були завжди хороші,
І гарні у свої літа!

Щоб залишили всі болячки,
У терапевта в кабінеті,
Могли ще постояти рачки,
І розумілись на мінеті…

Щоб зачіски були до свята,
На мудрих головах жіночих,
А в гаманцю грошей багато
Й чоловіків, на секс охочих!

Щоб ми у злагоді, довіку,
Були у будь яку годину,
Разом з найкращим чоловіком,
Кохання випили чарчину!


Рецензии