Я стою на останивки! На Руськой речи!

Я стою на останівкі! На Руськой  речі!
                Руськая речь є справжня руська мова,
                мого дійда й прадійда! Тута  ви могёте послухати напіви з  нашого     мальовничого Гардарьського деревля.

Я стою на астанівкі,
Тебе не чекаю.
Я стою на астанівці
Тебе я ховаю!

Прощавай ти моя люба,
Прощавай ти мила.
В віки тебе не забуду
Стою у могили!

Рік пройшов на астанівкі
Назначив  свідання,
То чекаю спокусівку,
Маю я кохання!

Я стою на астанівкі
І тебе чекаю!
Люба моя спокусівка.
Від кохання таю!

Покажися ненаглядна,
Покажися Света!
Покажися моя вадна.
Я жаду ответа!

Не хожу до магазіна,
Не хожу до кіна,
Не хожу бо я загину
Без  тебе любима!

Я стою на останівкі,
Зупинки не маю,
Бо до серця спокусівки,
Прикипів і таю!

Ти приди моя кохана!
Ти приди до Кана,
Ти приди моя жадана,
В серце до Кохана!

Я піду від останівки,
Сяду на ровера,
І поіду  к  спокусівкі,
В ней відкриті двері.

В ней відкриті двері всюду,
Цілувати буду,
Зацілую я кохану,
Жонку я забуду!

Ти приди моя кохана,
Ти приди до Кана.
Ти приди моя жадана,
Серце мое тане!

Подарю я бранзулеткі.
Подарю я гроші,
Подарю любов я Светке,
Тому шо хороша!

Словник:
астанівка - цвинтар.
ровер  - велосипед.
бранзулетка - золота  прикраса.
спокусівка - коханка.
Кохан - коханець.
Кан -  ім’я коханця.
Деревля – лісове селище


Рецензии