Чи бачив, любий...

Чи бачив, любий, ти - яка вона Любов ?
Чи ж в неї очі світлі, волошкові,
Чи вони темні і гарячі, як вогонь,
Та сполохами світять, наче зорі ?

Скажи, а личко в неї до душі тобі?
Дививсь... ніяк не міг ти відірватись...
То розкажи, благаю... Ні, мовчи!
Бо я тобі не можу присягатись...

Що стерплю це і що не розіб"ю
весільний  келих - той, що наливав ти
О, як ревную я! І як тебе люблю!
Чи ж можна, милий, все це подолати?

Прости, пробач мені, не слухай, не дивись
у мої очі,   зір  мій затуманений
тією біллю, що  відчуєш  й ти колись
якщо підЕш за  тьмяними   оманами...


Рецензии
Ой, ця жменька марципанів! Вірш гарнючий!

Лилия Бабаярова   06.05.2013 16:32     Заявить о нарушении
ДЯКУЮ!!!!!

Татьяна Арман   13.05.2013 08:02   Заявить о нарушении
На это произведение написано 9 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.