***

Give me a rain on the day I will die,
Take off my wings - I`m not able to fly,
Bring me a flower one gently white,
Call it like me - crazy and wild.
Listen my words, wich come from inside,
It is not like before, like time when I lied.
Give me a rain on the day I will die,
Hide your tears- I don`t want you to cry,
Waiting for me under stars deep at night,
Look at the moon...It is wonderfull! Right?
Give me a rain on the day I will die,
Feel me on distance, never say me goodbye...
Give me a rain on the day i will die...
Love you...Today more then yesterday...Why?


Рецензии