***

Дзесьці сярод людзей
Я бачу зноў мілы твар.
Быццам які чарадзей
Над табой запаліў ліхтар.

І да яго палячу,
Як пчолка, ды на мядок.
Толькі я не хачу
Бачыць у вачах халадок.

Вецер укалыхаў
Дзень, што даўно лёг спаць.
Лепш бы мяне кахаў,
А табе толькі цалаваць


Рецензии