One, two, three

One, two, three –
I want moving free.
Four, five, six –
A broken heart won’t fix.
Seven and eight –
Let`s just put it straight.
Nine and ten –
I love you. What then?

***

Раз, два, три –
Полёт мне подари.
Четыре, пять, шесть –
Но в сердце тяжесть есть.
Семь, восемь –
И если кто спросит...
Девять, десять –
Любовь, как камни, весит

***


Рецензии