Сестричцi

   
Моя сестричко! Будь благословенна.
Тебе люблю. За тебе я молюсь.
Будь в Господі щаслива і натхненна
На ті діла, що дав тобі Ісус!

Велична мить: із серця Батька-Бога
В цей світ чудовий народилась ти!
Хай словом Божим світиться дорога
Й веде тебе до Божої мети.

Коли я плачу – ти зі мною плачеш,
Коли радію – ми радієм вдвох!
Своїм життям не граємо в удачу:
Надія наша, наша віра – Бог!

Ми разом – у молитві і в роботі.
Приносить радість істина оця:
Ми сестри у Христі, а не по плоті,
І Дух Святий поєднує серця!
 
         вересень 2006 р.

    


Рецензии
Як чудово, коли так!
Це велика радість!

Вера Пасько   17.03.2011 19:49     Заявить о нарушении
Віро, дякую!!! Хай горить полум'я Божої любові! У цьому --радість!

Галина Левицкая   18.03.2011 13:16   Заявить о нарушении