Серпень

Серпень.
Такий суворий серпень, наче лютий.
Нестерпний
жах в очах від почуттів
до тих,
хто поруч лиш стоїть і не забутий,
а сніг
наснився знову, бо любимий.
Наснився,
бо тривоги земетіль
ураз
захтіла резонансом з часу плином…

Постій.
Не ворушись, дай лиш запам’ятаю
твоїх очей
з-під лоба постріл вглиб.
Давно вже в дурня я не граю,
та цей
зразок життя, який подарували
вимагає
згадати правила та виграти.
Бо хто програє –
той не кохає.
Той не кохає.
Той не кохає…

09.0211
00:37


Рецензии
чесно і вглиб
вглиб

Виталий Орловский   09.02.2011 01:41     Заявить о нарушении