Тримаешся

Тримаєшся тонкою ниткою,
На павутинні - сотні днів.
От відірватися б й засліпнути
Від невгамовних віражів.

І так в життя вживитись спрагою,
Не відриваючись, пливти.
Щоб навіть дихання – з наснагою.
Щоб навіть вічність перейти…

осінь, 2009


Рецензии