***

Такий  мені нестерпний час розлуки
Лише у снах приходиш знов і знов
У них до тебе простягаю руки
Не вірю,що загинула любов
У снах дивлюся в карі твої очі
Які для мене мукою були
Я памятаю все і біль і муки
Хвилини,що в безодню вже спливли
Я памятаю усмішки й зітхання
Я памятаю погляд твій сумний
І те сліпе,безжалісне кохання
І вітер той,холодний навісний
Я памятаю плач туманив очі
Коли ти йшов від мене назавжди
Тоді душа кричала серед ночі
Кричало серце-повернись не йди..


Рецензии