для тебе

Тобі єдиному
Я не можу жити без тебе
Навіщо і сонце, і небо
Навіщо слова і зітхання
Коли в серці немає  кохання
Коли погляд холодний очей
Палить душу від краю до краю
І в одну із безсонних ночей
Я нарешті скажу,що кохаю..


Рецензии