Агъыр Заман

Куч кельди бизим девиримизге,
Къыйынджылыкъ тюшти башымызгъа,
Танъ сабалары турамыз ишлемеге,
Халкъымызгъа агъырлыкъ келе бу мемлекетте.

Языкъ олсун вакъыткъа,
Аджеле ишлер келе ята огюмизге,
Къыйынджылыкълар кене келе,
Бойле экен бизим алымыз.

Сайиб олунъыз балларымыз,
Эйкель киби турманъыз,
Къутарынъыз ана - бабаларынъызны,
Дженклер тюшмесин башларнъызгъа.


Рецензии
бегендим, догъру сезлер!

Алие Бахтлы   16.11.2012 17:09     Заявить о нарушении