Позлiтались ii соколята

Позлітались її соколята,
Посідали за довгим столом
У садку,що зацвів біля хати.
В тім садку,що садили разом.



Деревця ті були,ніби лози,
Доглядала,немов діточок.
Щоб не бачив ніхто її сльози
Проливать їх ходила в садок...



Пишні яблуні,груші та вишні
Буйним цвітом цвіли у дворі.
Соколята  в садок її вийшли,
На руках у них - діти малі.



Сива ненька стоїть на порозі,
Свіжим хлібом запахло кругом...
І від радощів котяться сльози --
Вже й онуки сидять за столом...


Рецензии