Життя студента- це ц каво!!!

Почався новий рік навчання,
За справу знову я берусь.
І вже поринув в світ блукання,
І звідтіля не повернусь...

І почались найкращі роки,
Мого студентського життя.
А пам"ятатиму їх поки?
Тепер, мабуть, вже до кінця.

Колись і думкой багатів я,
Здавалось казкою мені.
В цій атмосфері бути мріяв,
Але не вірилось мені.

Тепер я тут і все чудово,
Нова сторіночка життя.
І все повинно бути гарно,
Бо призведе до забуття.

В очах я бачу вже картини,
Що зачаровують мене.
І швидко плинуть ті години,
Які торкаються мене.

Невже побачив я вже волю,
Вона безмежна хоч куди.
А чи не вплине це на долю?
Питання ставлю я собі.

Це все залежить не від мене,
Цьому навчить мене життя.
Але замислююсь про себе,
Чи правильно вчиняю я...

Авжеж це та, а не інакше,
Що може в світі заважать?
Ти більш радій  і тим це краще,
Що будеш гарно спочивать!


Рецензии