Рибалка онука

Напросився онук зі мною взимку на рибалку.
Каже- Діду, я спіймаю окунька й на палку!"

Зодягнувся потепліше, взяв з вудками ящик.
Та й поперся разом з дідом в очеретні хащі.

А щоб піймати на палку- треба хист й смекалку.
А він поїхав в перший раз на зимову рибалку.

Дав я йому вудку, нанизав наживку.
Примостився він на ящик- рибацьку придбать жилку.

Але яка б то не була та рибацька жилка,
Якщо кеби ще нема- до біса та наживка!

Опустив в лунку мормишку, підсмикує ківком.
Раптом кльов- кивок до низу. Буде Яник з окуньком!

А окуньок той подивився з лунки на рибалку.
Ще не бачив він на кризі ящик, дурня, й палку.

От така була в онука зимова рибалка.
Краще треба сидіть вдома над ванною з палкой.


Рецензии
А из Яныка получился бы очень даже симпатичный и добротный окунек!))
Классно написал, мне нрава!))))))

Валентина Сердечко Окулова   07.02.2011 00:32     Заявить о нарушении
Вы с Яныком одинаковые рыбаки))))))))))))))))))))))))

Анатолий Подвалюк   07.02.2011 08:20   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.