Звернення до д1тей

Життя прожить- не поле перейти.
Потрібно твердо знати,
Щоб рідним ти обузою не став,
У важку мить плече своє підставить.

Лічильника життя ,щоб не зламать,
Упевнено іти в перед.
А на людей поганих,підлих,злих,
Ніколи не звертать уваги.

Обовязково вчить і внуків і дітей.
Щоб Бога величали,
Щоб стежкою правдивості ішли,
З любовю працювали.....


Рецензии