Воспоминание

                Л. Полозовой
Мне память вдруг напомнила, открыла
Тот мир, который мной давно забыт.
Ту женщину, которая любила.
Но не меня, мне сердце говорит.

Возможно память ветром просквозило
Шальная  мысль по сердцу полоснёт:
Другого, не тебя она любила
И встретив не узнает и пройдет.

СПОГАД
               
Пам'ять мені раптом нагадала,
світ, давно забутий мною.
Жінку, що мабуть тебе кохала,
Але довго зустрічалася зі мною.

Можливо, пам'ять вітром протягнуло
Шалена думка  серце полосне.
Вона його, а не мене любила
зустрівши не дізнається, пройде.


Рецензии