Пiсня

Я чекаю на тебе,
Коли сходять на небо зірки,
Коли вдаль відлітають думки,
Коли ранок приходить і вечір,
Коли небо вкрива мої плечі
Я чекаю на тебе.

Я чекаю на тебе,
Коли мрію, коли посміхаюсь,
І забути коли намагаюсь.
Коли з неба ллється вода,
І коли приходить зима,
Я чекаю на тебе.

Я чекаю на тебе,
Коли осінь вривається в душу,
Коли далі рухатись мушу,
Коли очі свої закриваю,
І, як завжди, тобі нагадаю,
Що чекаю на тебе...

Я чекаю на тебе,
Нехай тиша настане в серці,
І нехай закриті всі дверці.
Нехай землю вкриває туман,
І нехай відчуваю обман,
Я чекаю на тебе...

Я чекаю на тебе,
Коли райдуга в небі з’являється,
Коли сонце мені посміхається,
Коли розпускаються квіти,
Бачиш, зникає все світло –
Це я чекаю на тебе...


І так все життя промайне,
Пожалкую, може, але
Ти моя радість і горе,
Ти мое небо і море,
Ти і мій час, і мій вік,
Ти мого серця крик.

І я знову на тебе чекаю,
Як в лабіринті блукаю
Серед чужого кохання,
Серед твого прощання...

06.03.2005


Рецензии