Ради единства и мира

Заради єдності та миру
В ланцюг молитви закуєм
Батьківську нескінченну віру
І заповітний наш «Едем».

Нехай чатує час між нами,
Не розірвати срібла нить,
Що матерів з дітьми єднає:
І суд свій совістю вершить.

Вершить над долею Небоги,
Небоги чорної пітьми,
Там, де стоять Святі пороги –
Дніпра Великого Сини!

А дочки, де ви всі поділись?
Неначе чорнії птахи
Карпатським повенем спустились,
Занепастивши дітлахів.

Ось закінчилась чорна Ера,
Не розірвать сріблясту нить.
Ланцюг наш єдності та миру
Свій справедливий Суд вершить.


                Александр Сычёв


Рецензии