Спiвачцi - pups

Алілуєш на весь світ
під  гітарні стогни…
У безодні зойк зникає…
Огир, з кользи вовна,
рев навстріч та виск жінок…
І з новим акордом,
алілуєш знов і знов…
Вовцюгами повна.

В піднебессі рвеш серця…

Гримлю
…витанцьовуючи.


 


Рецензии