Слова любовi

Є про кохання слів багато,
Та я шукаю лиш свої.
Тепло,  щоб  в пісні  передати
І радість  серця від  душі.

приспів:
Ти  моя радість, вранішня зірка,
Райдуги промінь,  сльози  весни.
Весело жити  в солодкому  «Гірко»,
Слова  хоч звичайні,  не мають ціни.

Тобі, кохана, їх дарую,
Щоб з ними доленька цвіла.
Любов з них в душах  дім  змурує,
 Й цвістиме вічно там весна.

Усі  літа у ній палають,   
Знайшов  мелодію свою.
Її  на струнах серце грає,
У ній вмираю і живу!


Рецензии