Лютий

Лютий вперше не лютий
Сьогодні він стомився
У сніжні чоботи взутий
Серед міста загубився

Я взяла його за руку
Та забрала із собою
Він не вимовив ні звуку
А подякував любов'ю

Люди проганяють лютий
І не слухаються серця
Опікають світ закритий
Але диво не здається.


Рецензии