З рку з неба.. Душу в р чку...

Зірку з неба.. Душу в річку...
Серце в яму... у вікно..
І для тебе... і за тебе...
на край неба... все одно...
Побудь поруч... візьми руку...
Піддай звуку... про любов...
Назву турком.. піду вовком...
Одиноко.. ти пішов...


Рецензии