Чужа

Ти мене переступиш, і навіть на згадку
Не залишиш ні слова, ні поруху вій.
Як же боляче все передчути спочатку –
Від трьох слів про кохання до гибелі мрій.
Тихий шепіт, що хересом в серце віллється,
І потік звинувачень, який не спинить.
Ще не раз в безупинному вирі озветься,
Зупинивши гаряче дихання на мить.
Я збираю всі спомини, ніби зупинки
Тих трамваїв, що нині з’їдає іржа.
і вчорашня печаль ляже тихо в сторінку,
ніби вирок – тепер ти для мене чужа.


Рецензии