Павутинням ранкового сну

Павутинням ранкового сну
Мрії ніжно мене загойдали,
Обережно в багряну косу
Сонце промені все заплітало.

Насолоджуюсь свіжим теплом
І коханням, що знову і знову,
Напоївши червоним вином,
Прошепоче мені колискову.

Засинаю в мереживі трав,
Я від щастя заплющую очі,
Хоч би сон мій не відібрав
Полохливу ту радість дівочу.

03.02.2011


Рецензии