***

Для чого ніж???
Звичайно для  життя...
Щоб різати ним хліб
І захищатися від голоду й буття...
Щоб дивуватися його красою -
Коли історія його створила, - не кати             
Можливо він годиться для колекцій,- не для крові
І лінії його не повторить...
Потримати в долоні?
..Чи стало легше від "тих" слів-як лід,... Ні!
Бо на чудовий витвір історії і долі
На нього я дивлюсь з повагою, як й до ТВОРЦІВ
Душа
Байдужа і Черства,-
Заріже будь кого і
БЕЗ НОЖА...










 Фото з інтернету


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.