Моя Укра1на

Люблю я тебе Україно,
Люблю як багаті простори ланів,
Як матір,як батька,як внуків,
як ніжну священну молитву батьків.

Родина у мене велика,
По всій Україні живе,
Із гордістю хочу сказати,
Що Бог нам проміння тепла всім дає.

Пищаюся я своїм краєм родючим,
І садом квітучим, і співом птахів
Ми хочемо дружно всі жити,
щоь ніколи у нас не було ворогів.

Тут хліб дозріва, колоситься,
Волошки і маки у полі цвітуть.
І риба грайливо хлюпочеться в річці,
І бджоли над садом квітучим гудуть.

А мова у нас соловїна, і працьовиті тут люди живуть.
Лелеки над дахом літають.
Зозулі на довгії роки кують,
І віру в  майбутнє життя нам дають.

І хочеться вірить в майбутьнє,
І злиднів нам більш не терпіть.
О БОЖЕ!!!!прошу вас мої Українці
Не треба нам землю ділить.

Молюсь за тебе, Україно
Прошу своїх рідних устаньте з колін.
За гроші не треба чіплятись,
Родина -найкращий нам спадок батьків.

І хочу своїм Українцям сказати,
Уміння,терпіння у труднощах жить.
Не дай Бог за гроші Вітчизну продати
Діди і батьки нам не зможуть простить.

А ми Українці народ працьовитий.
Ми хочемо жити, для себе творить.
Лани обробляти,врожаїв чекати.
І слухать дитячий, привабливий сміх.


Рецензии
О, Украина!
Люблю твою природу,
Мир твой мне мил и интересен!
"Несэ Галя воду..."
И нет напевней твоих песен,
О, Украина!

С уважением
Борис Рубцов

Борис Рубцов   07.02.2011 18:50     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.