Повнi кишенi щастя

Повнi кишенi щастя ,
Багато менi не треба,
Як божевiильний я буду дивитись на небо.
 
Шлях,вiн один у всiх,
С заходу i на схiд,
Як я хотiв, але кроку в минуле зробити не змiг!
      
Повнi кишенi щастя ,
Весь свiт йде вiйною,
Як я хотiв,  але не врятував мене дим над водою! 
 
Очi ,повнi журби,
Хто я,  а хто є ти?
Як я хотiв разом з тобою далеко втекти!
 
Повнi кишенi щастя,
Багато менi не треба,
Як божевiильний , я знову закоханий в тебе.
 
Незабаром нове життя,
Повнi кишенi щастя!
Як я чекаю на тебе, моя весна!


Рецензии
Повнi кишенi щастя,
А больше нiчого i не треба...

Есения   04.02.2011 10:00     Заявить о нарушении