СОН

Світає. Поволі з’являються барви веселі
Ще ніжиться річка в туманній імлі
Розчісують коси верби дебелі
І падає листя, пливе по воді
 
Такий мені милий та любий куточок
Далекий від міста, людей і проблем...
Будильник дзвенить, як в реальність місточок
Пора покидати цей славний едем


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.