Лиш мить

Такі ми спраглі від кохання
,неначе квіти у кашпо,
Воно ж у Світ приходить зрання,
коли відсутнє в ньому зло.
Коли не втрачена надія,
коли вогонь в очах горить,
коли стрімко ідеш до мрії,
бо знаєш,що життя-лиш мить.


Рецензии