Родной край

      РІДНИЙ КРАЙ
Наш рідний край - наші бажання
Прожити в мирі і добрі,
Нехай і радість є, і сльози,
Але від щастя є вони.

Нехай простори наші рідні
Долини, ріки і ліси
Прославить наш народ навіки
В піснях, поемах та вірші.

Хай наший край - Черкаський милий
У душі людям запада
Родючий край і є таланти,
Та ще й - Підкова золота.

Історію не ми писали,
Писали пра-діди, діди
Та й перемоги здобували,
І шмат землі не віддали.

Вклонімось низько нашим предкам
Вони дали нам це життя,
А долю ми малюєм самі
В альбомах пензлями усі.

І кожен вибирає фарби,
Які йому є до снаги,
Тому фарбуйте все в яскраве,
Щоб жити в мирі і добрі.


Рецензии