***

Дiамантить чудовэе небо
Принакласти його б до роси!
Одичали вже пагорби босi
Де лiта наче зсохлi човни...

Дiамантить чудовэе небо
Все прощаэ. До голубизни
Мрiйi йдуть
Наступають - ти наше
О небо схилiлойi ризи!

Не фортуна сьогоднi - до зграйi
Не фортуна мнi зараз - у сни
Наче птахи вони як шукають
Де кохання лишають ... Три днi до весни...


Рецензии
О! Чарівно! Дякуємо тобі за насолоду!

Пара -Хоть Куда   02.02.2011 00:43     Заявить о нарушении