Ключi вiд кохання

    Ключі від кохання
В цей час і солодко і гірко –
Пішла любов кудись від нас,
У небо птах злітає стрімко,
А ти не йди, ще ранній час.
Ми заблукали серед міста
Чомусь тут зло усіх віта.
І ранки зараз не барвисті
Здається й я давно не та.
І хтось замкнув кохання наше
Куди цей Хтось ключі подів?
Ніхто нічого нам не скаже,
Ніхто нікого не жалів.
Так солодко купатись в муках,
В чужих, коли не чуєш ти.
Ми за один крок до розлуки
Ми розламали всі мости…
Померло все, кругом лиш тиша
По місту йду в нічний я час
Ти, небо, все як є залишиш
І  вже не поєднаєш нас.
А на світанку сонце спалить
Усе, що породила ніч:
Любов і муки –все розтане
В тумані догорілих в свіч. 
26.08.2009


Рецензии
балдею от украинского, класс)) но ничего не понял )

Алексей Нагний   12.05.2011 12:37     Заявить о нарушении