Дайте поплакати

Мені просто хочеться плакати,
Без думок і без почуттів.
Мені просто хочеться плакати,
Як ніколи раніше в житті.

Мені зараз на серці не боляче.
Все покинуло: сум і страх.
Та в очах моїх дуже колюче,
Там минуле, в моїх очах.

Не цікаво, що завтрашній день принесе.
І байдуже як пройде ніч.
На чоло старість зморшки нехай нанесе,
Не важливо, не в тому річ.

Просто дайте мені поплакати
Серед часу і серед світів.
Просто дайте мені поплакати,
Як ніколи раніше в житті!!


Рецензии