***

Засяє сонце, заграють мрії
У співах птахів я розчинюсь.
Нахлинуть сльози, зімкнуться вії
Промінням сонця дерев торкнусь.

І стане все – потворна казка
Де небо синє немов вода,
Моє обличчя – звичайна маска,
А вже за нею, там справжня я.


Рецензии