Коханий ти почув?

Невже?  Авось?  Не  обіцяй!
Я  не  люблю  пустих  цяцянок…
Та  на  вимогу  обіцянок  – 
Також  я  більше  не  терплю!!!

Ненавиджу  я  біль  розлучень  -
Хоч  поряд,  але  ми  окремо…
Тепер  завжди  і  твої  руки  –
Я  хочу  відчувати  в  тему!!!

Бо  тільки  лиш  твоє  кохання  –
Примруживши  лиш  оченята…
Доводишь  ти  мене  до  сказу  –
Обожнюю  тебе  коханий!!!


Рецензии