Aprilmorgen

”Javel, skal vi begynne?
Revelje!” -  blеser sol
Og rosenrшde strеler,
Som et framtidssymbol,
Erstatter nattens grеhet -
I bеde sjel og rom
Med det forsiktige hеpet
Om ro og fred og blom
I livet mitt. Alt ordnes!
Jeg fеr det som jeg vil...
Hшr! Fuglekoret synger -
Bli med!
           April!
                April...


Рецензии
Her smiler jeg forsiktig jeg, og begynner е tro at alt skal gе seg til... HS, TLA

Ларисса Сергеева   29.01.2011 14:13     Заявить о нарушении