Нас чека варварство

Нас чекає варварство

Harald Welzer сказав
а я, щоб ти тоже знав,
ось його думку і записав.

Оглядач сітуацій буття людини,
Welzer -- соціолог він, зауважив
що нам вік двадцять перший 
не так простенько перейде!?.

Варварський диспутичний спір
на установлення ресурсів природніх,
на особисту корість кожної країни,
багато часу (на жаль людини) забере!

Кліматичні переміни років послідніх
-- послідних даних база є сувора,
все більше підготовляють людство
до позбуття ресурсів. -- Та й скоро!
Сьогодні менше їх, ніж було вчора! 

Економіка регіональна
збудовує домінантні форми
складового релігійного духовенства.
Політичні партійні програми --
заздрісні в своїх пропозиціях:
Бажають зрівнятися з біблійним ідеалом
-- звільнити чоловіка від страху ганьби...
Наоборот, приносять йому нове карання:
Зафіксовують йому нові податки, які
дадуть можливість жити без журби!?

Harald Welzer сказав
а я, щоб ти тоже знав,
ось його думку і записав.


Рецензии