Повернув я любов

Ти квітка щастя,
Збережи життя моє,
Збережи ті очі дивочі
Та нехай відскок будє в душі

Я благаю квітку рідненьку
Щоб не сталося погано в душі
Щоб було насправді в твоєму сердці щастя, багаття и гарних почуттів
Ніколи не згасала любов до мене, від справжніх почуттів.

Ти єдина, ти богиня,
Ти сама дива та щастя моє.
Ти не забула, що в житті моєму саме ти одна єдина.
Не зганьбивши тебе я любов повернув. 


Рецензии