Так, я закохана

Так, я закохана,
але нехай тебе це не бентежить,
це почуття непрохане,
тому любити буду тихо, без істерик.

Я не покличу за собою
і не проситиму жалю,
я просто житиму тобою,
плекаючи любов свою.


Рецензии