Юкрейн Регги

Ой що діється на світі -
У сусідньому селі
Подуріли всі від танців,
І дорослі, і малі.
А від хати і до хати
Чути вигуки "реггей!",
Всі танцють і співають
Популярний танець цей.

Модна зачіска у Йвана -
Голова, неначе глек.
Баба Фроня і Оксана
Королеви дискотек.
Українські вечорниці
Починаються не так.
"Ой, прийди до мене, Грицю,
Будем реггі танцювать!"

Відрізняється від польки,
Навіть кращий від попси,-
Дуже просто - руки в боки,
Тільки попою тряси!
І не треба бусурманських
Макаренів і ламбад,
Усі танці по-селянськи
Переробим на свій лад!

Реггі раз, реггі два,
Реггі три, чотири, п"ять,
Наш народ український
Любить реггі танцювать!
Реггі, реггі!
Дуже файний денс!
Дуже файний денс!


Рецензии