Баба Галя

Хоч і плаче, і ридає
Дуже часто баба Галя,
Вона жіночка хороша –
Пиріжки, як той куліч,
Що на Паску всі куштують –
Аж прикусуют язик:
І пишненькі, і смачненькі,
Та ще й маком покріпненькі.
Ось за що люблю, буває,
Я сусідку бабу Галю.

30.04.2000


Рецензии