Шевченко в засланн

Як тяжко було на чужині
Йому від туги помирать.
В напіврозваленій хатині
Родного серця там не знать.

А його серце билось на Вкраїні,
Думками він був там,
Отам, на рідній Батьківщині,
Радів Дніпру,  квіткам.

Мабуть нема такої в нас людини,
Щоб віддала життя своє за волю України.
Шевченко вмер,але він з нами –
На вільній Україні, з її синами.


Рецензии
Красиво, нет слов!

Журба Олег   28.01.2011 19:17     Заявить о нарушении
спасибо))))

Ксения Мусиенко   28.01.2011 22:48   Заявить о нарушении